Bodes i estils Punt de Sal


Voleu una boda diferent i especial?

Bodes i estils_Punt de Sal dissenya i organitza tot tipus de bodes ja siguin rústiques, vintage, clàssiques, eivissenques, romàntiques i modernes a l’aire lliure, a casa vostra, en una Masia o altres espais. Procurem que aquest dia tan especial es reflecteixin els gustos, els somnis i els ideals de cada parella organitzant una boda a mida, personal, emotiva, càlida i ajustada al seu pressupost.

Podem assessorar-vos en l’esdeveniment planificant-lo i organitzant-lo total o parcialment des de la recerca de l’espai de lloguer fins a la decoració i l’estil, la cerimònia civil, els arranjaments florals, els detalls, la distribució dels convidats, el disc-jockey, el ball o fins i tot la il·luminació.

Quan parlem d’arranjaments i estils fem referència a tots els muntatges decoratius possibles que ajuden a crear un ambient determinat des de l’arribada dels convidats fins a la presentació dels plats a taula. Podem personalitzar l’esdeveniment al voltant d’una temàtica en funció de les vostres aficions o desitjos, d’acord a un estil musical o una preferència floral.

Punt de Sal pot oferir-vos diferents tipus d’àpats en funció de l’espai i de la temàtica de la boda: bodes a peu dret o cocktail o bodes entaulades. També podem organitzar buffets de dolços o gominoles.

Contacta amb Punt de Sal per una celebració de boda

Truqueu-nos

Si esteu interessats en algun dels nostres serveis ens truqueu o per e-mail al departament de Bodes i estils i ens comuniqueu el tipus de servei amb el que esteu interessats.

Entrevista

Si us convenç la nostra resposta concertem una entrevista per concretar millor els vostres desitjos.

Desplaçament

Ens desplacem al lloc on voleu celebrar la vostra festa.

Decoració

Muntem, decorem i ambientem l’espai d’acord al vostre estil.

Cuina

Cuinem in situ, els millors plats casolans amb una impecable presentació.

Recollir

Recollim i deixem l’espai tal i com l’hem trobat.

No cobrem per serveis de gestió

No cobrem suplement per la gestió dels diferents serveis.